Arkeometrik Atölye Çalışmaları
25 Haziran 2016 00:45

BÖLÜMÜMÜZDE ARKEOMETRİ ATÖLYESİ

Batman Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Arkeometri Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mahmut Aydın (Anabilim Dalı Başkanı ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı) ve Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencileri İncigül Velioğlu, Osman Ekinci, Furkan Tanyeli, Hüseyin Tanrıkulu ve Didem Demir Çağine Bölümüz Tarihi Malzeme Araştırma Laboratuvarı’nda (MAKLAB) 20 Haziran ve 24 Haziran 2016 tarihlerinde MAKLAB sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Ali Akın Akyol yönetiminde, laboratuvar asistanları Gülşen Albuz Geren ve Murat Eroğlu’nun da katılımı ile gerçekleşen atölye çalışmalarında arkeometrik malzeme analizlerine yönelik uygulamalarda bulundular. Grubun bu temasından dolayı duyulan mutluluğu belirterek, ortak eğitim çalışmalarının devamını diliyoruz.