Anadolu Fotoğraf Derneği ve Türkiye Emekli Subaylar Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği 2. TESUD Türk Bayrağı Fotoğraf Yarışması’na katılan öğrencimiz Muhammed Diler birincilik ödülüne layık görüldü.

Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü 2. sınıf öğrencisi olan Diler, 2000’in üzerinde fotoğrafçının 6390 fotoğraf ile katıldığı yarışmada birinciliği jüri kararı ile kazandı. Yarışmanın jüri üyeleri içerisinde Devlet Fotoğraf Sanatçısı Ozan Sağdıç ile birlikte fotoğraf sanatçıları Erdoğan Karakuş (Türkiye Emekli Subaylar Derneği Genel Başkanı), Memduh Ekici, Hamit Yalçın, Çınar Yüksel ve Gazi Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü’nde Öğretim Görevlisi olan Dr. Tuna Akçay’ın da bulunduğu yarışmada Diler’in fotoğrafı otoriteler tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Ayrıca yarışmanın internet sitesi üzerinden halkoyuna da sunulan öğrencimizin fotoğrafı, kişi kurum ve kuruluşlar tarafından da büyük beğeni topladı.

Öğrencimiz Muhammed Diler’i bu başarısından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.