Karma Fotoğraf Sergisi
07 Mayıs 2017 23:02

Fakültemiz bünyesinde çalışmalarda bulunan Kültürel Mirası Koruma Topluluğu, 2016-2017 Eğitim Yılı Bahar Yarıyılı Etkinlikleri kapsamında bir Karma Fotoğraf Sergisi düzenlendi. Kültürel Mirası Koruma Topluluğu'nun 14 üyesi ve akademik lider Yrd. Doç. Dr. Ali Akın Akyol'un toplam 30 fotoğrafla oluşan sergi, 02.05.2017 tarihinde Gölbaşı Yerleşkesi Sosyal Tesisi Fuayesi'nde Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Y. Selçuk Şener, Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nimet Özgönül, ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Dr. Nimet Özgönül ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Restorasyon Daire Başkanı Bahadır Sabah, Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü öğretim üyeleri, topluluk üyeleri ve öğrencilerin katılımı ile sergiye açıldı. Sergiye katılanlara katılım belgelerinin dağıtılmasının ardından topluluk üyeleri tarafından düzenlenen resepsiyona geçildi. Karma Fotoğraf Sergisi, Fakültemiz birinci katında ziyaretçilerinin ilgilisine hafta boyunca açık olacak.

Seçici Kurul : Yunus Topal (Fotoğraf Sanatçısı), Yrd. Dç. Dr. Ali Akın Akyol (Topluluk Akademik Lideri), Muhammed Diler (Topluluk Başkanı)

Sergi Katılımcıları :  Yrd. Dç. Dr. Ali Akın Akyol (Topluluk Akademik Lideri), Muhammed Diler (Topluluk Başkanı), Ayşenur Yılmaz, Besra Koç, Burak Söylemez, Döndü Kılınç, Eylül Yıldız, Gizem Doğrul, Meltem Taş, Mustafa Açıkgöz, Örüm İmamoğlu, Sonay Aslan, Tuğba Kapısız, Yasin Sayın, Yiğit Toktay